Sea Grass
Sea Grass

Sea Grass
Sea Grass

1/1
 

BETALING & BEZORGING

Betaling

U kunt veilig betalen met iDeal of Creditcard.

Levertijd

Vlieland: Voor 17u besteld, is vandaag in huis

Rest van Nederland: Zo snel mogelijk uiteraard, maar we hanteren

3-5 werkdagen om teleurstelling te voorkomen.

 

Bezorgkosten

Vlieland: Gratis bezorging over het hele eiland

Rest van Nederland: Gratis bezorging door heel Nederland vanaf €50, anders €7.50 bezorgkosten.

 

RUILEN & RETOURNEREN

Bedenktijd
In het geval dat u niet tevreden bent met het artikel dat u online heeft besteld, kunt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook bij ons in de winkel gewend bent.

Ruilen

U kunt het artikel omruilen voor een andere kleur, maat of artikel. De klant is verantwoordelijk voor de retourzending. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening en niet voor Beachy Vlieland.
 

U kunt uw producten gratis ruilen in de winkel.
 

U dient het artikel als retour te melden bij Beachy Vlieland via webshop@beachyvlieland.nl. U kunt dan aangeven welke maat of kleur van het gewenste artikel u graag zou willen ontvangen. Wij zullen dan het gewenste artikel opsturen, nadat we het artikel retour hebben ontvangen.

Retourneren

1. Retouren dienst u aan te melden via webshop@beachyvlieland.nl. U stuurt hierbij een foto van de aankoopbon en de reden van de retour. Graag ook vermelden op welke naam en rekening nummer we het bedrag kunnen terug storten.
 

De klant is verantwoordelijk voor de retourzending. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening en niet voor Beachy Vlieland. 
 

2. Pak het pakket in. Doe het product terug in de originele verpakking, samen met de pakbon. Artikelen moeten compleet en ongebruikt, inclusief labels en prijskaartje terug gezonden worden.
 

3. Nadat wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u hiervan een bevestiging. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikel(en) wordt zo spoedig mogelijk terug gestort.
 

Retour adres:

Beachy Vlieland
Dorpsstraat 95
8899 AD Vlieland


U kunt uw producten gratis retourneren in de winkel.

Let op: wij controleren onze producten grondig op draagpatronen en beschadigingen. Artikelen moeten compleet en ongebruikt, inclusief labels en prijskaartje terug gezonden worden. Mochten wij vermoeden dat u het artikel heeft gedragen of beschadigt is, dan nemen wij contact met u op om tot een oplossing te komen.